CreaZone

           Boterstraat 34,   3120 Tremelo

           0473-29.39.66

           creazone@telenet.be

 

 

 

 

Workshops!

 

‘CREAZONE’ organiseert workshops om je eigen juweel te maken en dit voor jong en oud !

 

Je hoeft geen ervaring te hebben in het maken van juwelen.  Tijdens de workshop kiest u een voorbeeld, of je maakt een eigen creatie.  De techniek (rijgen, kettelen, knopen,...) wordt u getoond en uitgelegd zodat u nadien, onder begeleiding, zelf aan de slag kan.  Iedereen gaat trots naar huis met zijn zelfgemaakte juweel !!!!  U kan er ook een setje van maken, armband en oorbellen. 

 

Alle materialen zijn ter plaatse te verkrijgen.

 

De kostprijs bedraagt 10 €, inbegrepen drankje, gebruik van tangetjes, staaldraad en kralenbord, (exclusief kralen). U dient zich vooraf in te schrijven via telefoon

(0473-29.39.66) of via mail creazone@telenet.be.

 

 

Met een groep van 6 personen is het ook altijd mogelijk om, in onderling overleg, een andere datum en tijdstip vast te leggen.  Bij de inschrijving van een groep van 6 - 8 personen, kan de inschrijver genieten van een gratis workshop (t.w.v. 10 € - exclusief kralen).

 

 

Had je graag een uniek betaalbaar juweel (ook mogelijk met armband en oorbellen), die volledig past bij je outfit, voor een speciale gelegenheid, communiefeest, trouwfeest, lentefeest,...  neem gerust contact op. Samen kunnen we er iets mooi en uniek voor maken.

.